Molt bona arrencada de la pel.lícula Takbir, a més de la sel.lecció ofical al festival de Sitges, ha guanyat el premi a millor curmetratge al Festival de Cinema de Girona i ha obtingut 6 nominacions al Festival de Cinema de Lorca. 

 

Una pel.lícula de Jordi Calvet amb la banda sonora original composada per Miguel Fernandez i mesclada per Toni Cors a RecLand.

Sis mesos després de començar la distribució de La Familia Infernal, ja compta amb 23 sel.leccions en festivals de cinema i 4 premis.  Enhorabona a tot l'equip.

 

El so directe, foley's i postproducció de so els ha fet Toni Cors .

 Us anunciem gratament que el documental Kayak No Límits - Menorca a Cegues ha rebut el premi internacional al Virgin Spring Cinefest, atorgant el primer premi dins la categoria "Disability Issue".

 

Orgullosos de la nostra participació amb la postproducció d'audio i la compossició de 2 temes originals per a la banda sonora per part de Toni Cors.Espectacular resposta del públic al video The Final Countdown 2020, on 24 artistes de Catalunya i altres comunitats han versionat el mític tema dels 80's.  Més de 3.000 reproduccions de Youtube en 48h.

 

 

L'objeticu és recolzar els espectacles en directe després que aquesta terrible pandèmia els hagi allunyat dels escenaris.

 

La producció ha estat a càrrec de Toni Cors.

 

Mezcles i masterizació realitzades a RecLand Studios.Nito Figueras trio va estar gravant un parell de temes a RecLand alhora que es captaven imatges per a un video musical. 

 

Aquí us deixem aquesta magnífica versió del clàssic Rocket Man de l'Elton John.

 

Piano: Nito Figueras 

Baix: Pedrito Martínez

Bateria: Ferran Guillamet.

 

Gravació, mescla i masterització: Toni CorsAquí teniu el making of del tema original Baila compost per Mmikkael per al curtmetratge Leonas rodat a Méxic.

 

La banda sonora es va gravar a  RecLand. 

 

Veu: Mariona Fábregas

Piano: Diego Polischer

Contrabaix: Pedrito MartínezAcabats i entregats els dos temes que ha compost en Toni Cors per al documental Kayak no límits, Menorca a cegues.

 

Hem comptat amb la col.laboració de grans músics.  

Per al tema orquestral hem tingut l'expresio oboe de la Marta Fuigueras i en el tema pop rock al grup La Betty Orquestra i les poderoses guitarres d'en Santi Fontclara.

Les veus en off també s'han gravat a RecLand.El Gran Nito Figueras ha passat per l'estudi a provar el nou teclat controlador Kawai VPC-1.  

Aquí podreu saber quines son les seves impressions.Pamela Rodriguez, cantautora xilena, qui ha produït una cançò protesta per denunciar la situació actual a Xile.  

 

És una producció internacional entre Sidney, RecLand Girona i Xile que veurà la llum a començaments del 2020.  Molta sort!Aquest dies hem tingut a 4 grans musics gravant el tema principal del curtmetratge "Leonas" de Lluís Valentí.

Un tema original de Miguel Fernández.

Músics:

Enric Canada (percussió)

Pedrito Martínez "Flamenkito Bass" (contrabaix)

Diego Polischer (piano)

Maryone Singer (cantant)

 Genial presentació el 14 de març al club de jazz Sunset de Girona de l'àlbum del grup Entrecordes autoproduït i mesclat a Recland. Enhorabona nois!

El tema de Josmar "Girls (It's time for love)" ha guanyat el premi a millor single de l'any atorgat per l'AMA (Academy Music Awards) d'USA.

La producció i mescles de les tres versions les va fer en Toni Cors a RecLand.Bones notícies, El Triunfante del director Martín González Damonte (InBlue Films) es podrà veure a TVE, ja que està confirmada la compra del documental per part de Televisión Española.

La postproducció d'àudio s'ha fet a RecLand i Toni Cors ha fet la locució en castellà i la composició de la música original.

És un plaer informar-vos que el documental Game Over de la directora Alba Sotorra, doblat a RecLand i al que Toni Cors ha posat algunes veus, va guanyar el premi Gaudí a millor pel.lícula documental


info@recland.es

Tel. 972 093 229

607685953 (what's App)

recland.es

Girona 2019